Onze GerichtOnline visie

Online aanwezigheid zal de komende jaren voor steeds meer MKB-ondernemers cruciaal worden om te overleven. Wij ambiëren om deze ondernemers binnen de steeds ingewikkeldere online advertentiemarkt te bedienen met een advertentieoplossing die bijdraagt aan het hun succes.

Ongeacht of het doel van de ondernemer traffic genereren richting webshop is, naamsbekendheid opbouwen of bezoekersaantallen richting fysieke winkellocaties verhogen, GerichtOnline wilt service, expertise en resultaat bieden aan alle ondernemers.

Visie GerichtOnline
missie GerichtOnline

Wat is onze missie?

Wij zien het als onze missie om online adverteren eenvoudig en toegankelijk te maken voor alle ondernemers. Wij willen ondernemers de gelegenheid bieden om tegen lage tarieven te adverteren binnen ons premium netwerk. Hierbij moet optimaal gemak, resultaat en een uitmuntende ondersteuning centraal staan.

Waarom doen wij wat we doen?

Wij geloven in de meerwaarde van online adverteren en online aanwezigheid voor het MKB.

Iedere ondernemer moet de kans hebben om gericht te kunnen adverteren binnen ons premium online netwerk, waar dagelijks miljoenen potentiële klanten te vinden zijn.

Wij geloven dat een podium binnen ons premium netwerk van toegevoegde waarde is naast de bestaande online kanalen als Adwords, Admarkt en social media marketing.

Wij snappen dat online adverteren ingewikkeld kan zijn en bieden daarom, naast een simpele tool, zoveel mogelijk ondersteuning bij het inplannen van jouw campagnes.

GerichtOnline is onderdeel van TMG Landelijke Media B.V.

waarom GerichtOnline

Aan de slag met GerichtOnline!

Ga direct zelf aan de slag met GerichtOnline

Maak vrijblijvend een account aan en ontdek zelf het gemak.
Met een account kun je vandaag nog starten met adverteren.

Gratis aanmelden     Ontdek het gemak

Ondersteuning of advies nodig?

Of u nu vragen heeft over uw account, campagne, banners of advies nodig heeft. Ons team van experts helpt u graag opweg.

Telefonisch contact GerichtOnline 088-824 2448
Ma t/m vr | 09:00 t/m 17:00

Contactformulier     Bel mij terug